petak, 14. prosinca 2012.

Povodom 5.12.

Međunarodni dan volontera proglasila je opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine. Od tada se svake godine 5. prosinca obilježava Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak (engl. International Volunteer Day for Economic and Social Development), odnosno Međunarodni dan volontera. Cilj je sve aktivnosti volontera i njihov dobrovoljni rad učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Povodom tog važnog dana za sve istinske volontere tj. sve one koji pomažu koliko i kad mogu a za uzvrat ne traže i ne očekuju ama baš ništa ove godine prvi put kao prava udruga prisustvovali smo Balu volontera u Hotelu Atrium u Splitu.
Osim što su naši volonteri dobili Zahvalnicu, Udruga mladih "Prijatelj" za akciju I MI SMO TU! (čiji je cilj bio ukazati na probleme kretanja osobama s invaliditetom po gradskim lokacijama ) dobila je priznanje za poseban doprinos volonterstvu u 2012. god. koje je predsjednici Udruge mladih "Prijatelj" Adi Reić uručila izvršna direktorica Udruge Mi Nives Ivelja.

 




 




Nema komentara:

Objavi komentar